Glee for Pets

Τα Αξεσουάρ μιας ασφαλούς βόλτας

Είναι σημαντικό από τη πρώτη στιγμή της κοινή σας συμβίωσης με το μικρό σας φίλο να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ για τη βόλτα του. Να προσέξετε να είναι από άριστης ποιότητας υλικά και να βοηθάνε στην ευχάριστη βόλτα τόσο εσάς όσο και εκείνον.
Επιλέξτε καταρχήν ένα περιλαίμιο, θα σας προτείναμε εκείνο με τη μαλακή επένδυση, υποαλλεργικό και με αντανακλαστικά στοιχεία. Όλα τα περιλαίμια Glee είναι εύκολα στη χρήση, ενώ πλένονται και στεγνώνουν γρήγορα. Ειδικά τα περιλαίμια με κούμπωμα (κλίπ) ασφαλείας είναι ρυθμιζόμενα για καλύτερη εφαρμογή.

Συνδυάστε το περιλαίμιο με έναν οδηγό Glee από ιμάντα. Οι οδηγοί Glee είναι πραγματικά πολύ ανθεκτικοί, πρακτικοί και βολικοί. Δεν σκίζονται, δεν σπάνε, δεν απορροφούν το νερό της βροχής ενώ καθαρίζονται εύκολα. Όλοι οι οδηγοί Glee είναι εύχρηστοι ενώ έχουν ωραία εμφάνιση.

Ένα σαμαράκι είναι επίσης μια σωστή επιλογή για πολλούς σκύλους. Τα σαμαράκια Glee τόσο από ιμάντα όσο και τα Νορβηγικού τύπου (εύκολης τοποθέτησης) αποτελούν μια πραγματικά αξιόλογη εναλλακτική λύση. Επιτρέπουν τον ασφαλή έλεγχο του σκύλου σας κατά τη διάρκεια της βόλτας. Το σαμαράκι Glee δίνει τη δυνατότητα να κατανεμηθεί σωστά η δύναμη που ασκείται στο μυοσκελετικό σύστημα του μικρού σας φίλου. Ο σκύλος σας νιώθει πιο άνετα, είναι ασφαλής ενώ είναι ευκολότερο για εσάς να τον ελέγχετε.

Η σειρά των προϊόντων Glee, περιλαίμιο, οδηγός, σαμαράκι, προσφέρει μια πληθώρα λειτουργικών επιλογών για σκύλους αλλά και γάτες: Αντανακλαστικά, σε πολλά χρώματα, απλά αλλά κομψά. Υψηλή ποιότητα, εξαιρετική εμφάνιση, υπέροχα χρώματα, περιλαίμιο, σαμαράκι και οδηγός Glee θα κάνουν την βόλτα μια απόλαυση!

Μετάβαση στο περιεχόμενο